Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 3, 2013

Lambakan Cerita

Assalamualaikum

1. Kenaikan Gaji.

Ushhhhhhhhhhh.. habuk...huk2x.... 

Lama tak bersiaran gara-gara kebizian yang sengaja terlampau. Dan kemalasan diri yang melanda, digabungkan dengan kelembapan Internet yang mcm siput..Huh!

Alhamdulillah, setelah ditunda selama beberapa bulan, maka dapatlah imbuhan pertambahan kenaikan gaji berdasarkan KPI.. Taklah banyak mana pun naik, takat isi minyak full tank seminggu je, habis...Tapi alhamdulillah lah juga..:D

2. Demam melanda

Hmmm, deman melanda keluarga ku yang kecil ini, bermula dari sang suami yang dapat dulu, pastu berjangkit kat diri ini dan yang kesian of coz menjangkit kat si kecik.. alahai, lembik dia 2 hari.. takde langsung suara... Badan pun dah slim je.. pampers pakai pun longgar. Sian anak mama dia... Ni still lagi batuk dan selsema skit.. Cepat2 baik ye sayang, nak BF pun tak dapat..So kenalah makan ubat, wlupun banyak yang kata ubat tak elok bagi kat budak bawah setahun.. Tapi takkan nak tgk dia sakit je kan... Lagi lah risau.

Hope anak mama strong dan cepat2 gain weight dan membesar bagai johan dan sihat!

Sorry, entry tanpa pic...:P

Till then, ini je yang teringat nak tulis, hehehehe. Kepala dah ting tong...

No comments:

Post a Comment