Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 26, 2012

Assalamualaikum

Melalui keje 'baru' ni, so called 'keje baru' tapi kat tempat sama yang berubah hanyalah status, membuatkan terfikir untuk berhenti dari post ini. Sebab? 

Bosannyeeee rupanya dok kat post ini..
Walaupun kadang2 banyak keje, tapi life tersekat. Tak macam keje dulu! Best bergelak2, serius bila perlu..hehehe
Sekrang ni, bingung tak tahu nak buat pe, dah lah dok dalam partition...tak nampak orang, privacy lah konon..kikiki
Kadang-kadang memang best keje kat sini, tapi tak sebest post dulu..
Uwaaaa, nak post dulu!!!  
Wpun dapat elaun extra yang tak sebarapa banyak, tuh pun alhamdulillah..

Tapi, still I missed my old post.
Sigh..

Ok, update pasal diri mak buyung ni. Pinggul dan peha makin melebar dan membesar dengan jayanya.... Tahniah! hahahaha, perut tak nampak sangat. Masak memasak still boleh buat, wpun tak masak beria sangat, cuma kalau nak bangun dari baring atas lantas tuh, payah sket, badan dah berat, peha mcm cramp..huhu..Masih boleh memakai sluar biasa yang besar2, belum nak beli baju & seluar prenancy (tunggu gaji lah kot). Barang2 baby semua belum beli, asik dok survey barang baby..mak aii banyak RM jugak ye...Lgpun, mak kata awal sangat lagi (lagipun income pun merundum ni..hehe). Duit dalam purse pun ada not kaler merah sekeping, hahahahaha.

Tak lama lagi nak Ramadhan, hope boleh berpuasa penuh dengan jayanya dengan sihat dan walafiat ye, baby! Caiyok!!!



 

 

No comments:

Post a Comment