Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 10, 2012

My Story

Assalamualaikum wbt..


Maafkan saya sebab lamanya meninggalkan blog ni dengan habuk..huhuu


Reasons :
a) Tak sempat
b) Malas nak tulis..hahaha
c) Takde cerita atau lupa nak cerita..kikiki


Ok2x.. berbalik pada the title "My Story"..


a) I baru balik vacation dari Cherating & K.Tganu bersama famili belah saya..
b) I just been promoted to a new post..Ikhlas3x...Keje kena ikhlas, wpun surat ditulis 30April, tapi dapat 2Mei...too fast too furious! hahahaha. 
c) I am fine and healthy. Makin berisi, makin berat... Tiada sebarang loya2, muntah2, pening2 atau mana2 simptom biasa m2b. Tapi my B memang ada berdenyut2..huhu (maluuu). Hoping that I am fine & bahagia & dipermudahkan sepanjang musim mengandung ini...(musim? huhu)
d) Ada kawan, kata muka saya berseri-seri... Ada kawan kata, saya sure dapat baby girl..huhuh, I dont mind asalkan baby sihat & sempurna & terbaik untuk kami berdua. Boy or Girl..kami terima...(*dalam hati, best gak kalau pompuan...hahaha)
e) Ohhh, saya kena minum air gula bulan depan sebab BMI dah Overweight...hahaha, tahniah. Dr cakap sebab saya ni gebu.. hhihihihi..
f) saya kena siapkan ISO...wuarghhh...esok dateline!
g) saya kena kemas meja & barang saya utk berpindah ke tempat baru.......wuarghhhhhhhh, malasnyeeeeee nak kemas!!!!
h) semalam en.suami masak Nasi Goreng Kampung!!! Delicious! nak sempat nak hantar kat Hai


Dan hari ini birthday Kakak saya....Happy birthday sis! Jgn lupa blanje Sabtu ni...YESS!!!!


p/s : Apesal lah macam formal jek gaya tulisan ni...hmmmm