Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday? Nopeeee





Assalamualaikum semua


Yessss! I am so happy and bless for next week i am free from jawatan "pemangku" kerja-kerja bila tuan tanahnya akan pulang minggu depan.


So, segala kerja-kerja dan amanah yang tertangguh bolehlah dilaksanakan dengan baik semula. Ceh, macamlah hebat sangat ko buat keje! hahahaha.


Tapi dengar gossip2 yang mengatakan I will be the best choice to replace tuan tanah later on, sebab tuan tanah di offer ke bahagian lain...Aiyooooo!!


Tetiba rasa sedih lak bila kerja pemangku jadi real! uwaa
Tapi, yang penting I really need this picture to be positive


Ehh...Kata, wordless wednesday..hampeh lah


Oh, congrats to Pn Renee yang telah selamat ber ijab kabul bersama suami tersayang. dan sekarang berhoneymadu di Bali..wow, nak Renee Jr lah..huhu. And another congrats to Mummy RR  yang dah buat full time sebagai WP dan ann akan bukak booth di Shah Alam.



          Sila cari ---------->Ann Magnifique Planner (L03,near to SACC cafe)

So, apa lagi..sila serbu & booking Ann. Sebab beliau memang kreatif & awesome!

Ok, till then bubai all.

2 comments:

  1. kalau naik pangkat maknenyer naik gaji kan..tu rezki ar namenyer..:) tahniah dan gud luck dear..insyaallah awak mampu-kalau tak derang tak amanahkan awak kan..:)

    ReplyDelete
  2. aty : insya Allah.. naik gaji? takde lah banyak..takat 100 jek...hehe

    ReplyDelete