Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 21, 2011

Kenduri Kahwin

Assalamualaikum Semua..


Semalam 20.11.2011...haaa, cantik kan tarikh? Selain 11.11.11...hehe. Of coz, ramailah mengakhiri zaman solo pada tarikh tersebut kan? Nape ek? Senang nak hingat anniversary kot? hehehehe.


Takpelah, moga semuanya dirahmatiNya dan bahagia hingga ke hujung nyawa. Aminnn.


And not forgetting, my dear Cousin (anak kepada adik Abah), Husna dear...She had her nikah day on Friday..Obviously I cannot attend. And the majlis persandingan di MBSA where  Mummy RR, Cik Puan Ann hosted her majlis too. And, the theme colour pun sama, Turquoise & White..huhu. Maybe fav colour Husna kot. It was two side of family punya majlis. Paham tak? Majlis dua pihak...diaorang join buat 1 majlis lelaki & perempuan..Jimat kot? sebab jemputan dia 400 orang jek!!!!


Bercerita tentang majlis Husna, semua ok. Cuma makanan mcm tak berapa sgt dan sikit sgt lauknya (pak andak, budget ek? ...hehehe). Sedara mara dekat dapat nasi tapau dan souvenir. Mehlah layan pictures..(taken by cheap handphone maa
centerpiece

arch
one of the kayu2 semasa walkway

pelamin

raja sehari

nak jalan dah raja sehari

souvenir

isi dalam goodies

whole walk way

last, pengantih close up
A simple wedding, banyak yang Husna buat sendiri rasanya...termasuklah the arch..ada pic2 yang tergantung2 kat arch tuh..tak sempat snap...huhu.


Tahniah pada pengantin, Husna & Husband.. Moga bahagia dan dikurniakan zuriat soleh & solehah...Amin


pic of me? biasa lah, low profile...Memang lupa nak mengambil pic sndiri..huk2x

2 comments:

  1. majlis cenggini sesuai bg mereka yg nk budget... :) ok gak.. duit yg ada tu leyh buat utk lepas kawen... honeymoon ke... rumah ke... Hope my wedding okey nnti ... :)

    ReplyDelete
  2. Hope so Ain..

    Berdebar tak nak bertunang ni?

    Nanti upload pic ek..

    ReplyDelete