Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 15, 2011

Bakal Anak

Assalamualaikum & Hie semua..


Tajuk gempaq tak? Hahaha


Dalam sayu dan sedih gak hati ni, ada lah jugak terselit gembira..sebab Jan bakal dapat 'anak bbuah' dari adik yang baru kawin hari tuh.. Alhamdulillah, rezeki depa sangat awal... Baru 3 minggu kawen, Allah memberikan rezeki awal pada mereka berdua..Tahniah, tapi doktor kata masih awal lagi..So, my SIL tu kena lah jaga diri.. Antara simptom2 "berisi" adalah kencing kotor & sembelit, itu antara simptom yang SIL kena seminggu lepas kawen, sampailah majlis katrumah kami.. 


Patutlah kakak ipar Jan (abang suami), pun ada simptom mcm tuh, dan one of my friend jugak. Jan tak tahu itu simptom nye..huhuhu. Patutlah Jan takde pun kena kencing kotor, hahahaha tak berisi rupanya...kakakaka.


Yes, I am happy for both of them, so lucky baru kawen dah berisi..:((.. Yet, inside I am a bit sedih lah, dan terasa..Kalau dulu, kakak ipar yang pregnant dulu pun Jan menangis beria..Ini kan pulak, adik Jan sendiri...huhuu..


Hope I am so strong...Takpelah, Jan akan dapat anak buah! (dan of coz, bnyklah soalan2 maut dari sanak saudara pada Jan nanti..) I will deal them with a smile, tapi dalam makan hati..arghhhhhh


Here is the bakal F2B & M2B masa majlis di rumah 12 Nov lepas...Layannnn
Pelamin di luar rumah

F2B & M2B

Kami seisi keluarga
Ok...bubai

No comments:

Post a Comment