Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 17, 2011

Petang Hari Isnin

Assalamualaikum semua & hie




Di petang mcm ni, tiba2 hujan membasahi bumi Melaka, diiringi dengan kilat, guruh dan angin, bagus gak takyah siram pokok balik nanti..tapi makin gemuk lah lalang&rumput kat rumah..Erkk!..menakutkan bunyi guruh ni! Tapi still online & ber blog, huhu. Takde kaitan kan? hehe.


Esok pagi2 dah kena daftar diri kat hotel di Melaka, mewakilkan CEO yang tak dapat join.. Perghh, mewakilkan CEO, bunyi gempaq kan Jan. Tapi Jan orang2 biasa je..kuli capuk! Sure takde orang lain nak hantar tuh..hehehe. Lgipun, dipilih oleh Puan KJ (ketua jabatan) di sini..So, kita redha & ikhlas men"join"kan diri kat sana esok pagi...Makan freee kan! hehehe


Pastu rabu - khamis, akan meninggalkan en.suami sorang2 di rumah ditemani oleh anak2 bulus terchinta..huhuu...Kena gi bertugas di UPM pulak.. 


Bz tak schedule? (ahhh, perasan!)


alah, biasa je ni..takat meeting, takat gi UPM..apa lah sangat. Boleh dibilang, 4 bulan adalah 2 kali pergi...arahan namanya. Kot hari-hari gi meeting, kan naya kan? bosan lah pulak kan...hehehehe. Taklah mcm BFF I, Man (hahaha, suka2 panggil BFF) hari2 outstation, hari2 meeting, tgk muka dia pun serabut jek manjang. Bila dia tak serabut? Bila dah lepas waktu kije, baru lah berani nak tegur bukan2 ngan dia..bergurau senda..kikiki. Well, man...tuhlah natijahnya bila dah naik pangkat & gaji bertambah RM1k lagi...hahahaha, rilek ek Man..I sokong u dari belakang je! huhuhu


p/s : Jenguklah Liyana punya hobi terbaru, memang berseni & rajin M2B, Pn liyana ni..hehehe. I pun sokong u dari belakang ek dear! hehe


Ok, sekian.



1 comment:

  1. tak suker pergi meeting atau khursus atau sewaktu dengannyer..lagi2 kalau ganti2 orang.. keje kat opis pon belambak2..lagi nak soh kuar2... huhu...:)

    ReplyDelete