Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 7, 2011

Tak Suka lah

Dear all.
Tgk mcm Gumuk ni! Tak sukeeee!
Tak suka lah bila ada orang menyibuk2 jaga tepi kain..Jaga lah kain sendiri!
Tak suka lah bila ada orang pandang-pandang, jeling-jeling, pastu bisik2...ish! 
Tak suka lah bila hal2 lama tetiba dibangkitkan semula, eh..kita dah lupa kan punnn!
Tak suka lah bila sebab orang lain buat hal, kita pun terjebak sama! Tempias ke hujan lebat? Sama jek!
Tak suka lah bila judge a book by its cover! Janganlah, klu orang tu tak cantik..tak semestinya dalaman pun tak cantik!! ishhh..(ingatan utk diri sendiri juga)










Tak suka lah bila hari-hari kena bangun pergi keje! Eh, boleh lah pula! kikikiki...Habis tuh, sape nak bagi duit kat kita??? Kena lah bangun gi keje! wuaaaaaaaaaa


Sekian.

No comments:

Post a Comment