Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 21, 2011

My Weekend

As salam.


Oleh kerana NE (Nora Elena) dah tamat, maka rasa takyah lagi rushing nak sampai rumah, buat keje rumah cepat2 dan menghadap TV tepat 7pm..hahahaha. 


Two days ago, attend my cousing's wedding. Adik perempuan abah punya anak, that's mean my cousin lah, Mohd Suffian.. Pic semuanya ada dalam camera adikku. Nikah di Masjid WP, wah first time sampai. Cantekss bangat dewannya, patutlah menjadi rebutan b2b.. Dan outdoor kat masjid pun banyak scene cantik..Dan pic Jan pun banyak gile, hahahaha..konon2 buat photo shot kat situ..Pastu wedding di Dewan UTM, jalan semarak. 


Another story to share adalah, first time order kat Pn Hana Yorie sebab tergoda dengan kek nye.. jan order Mini RV (red velvet), ketinggalan keretapi Jan..baru lah tahu apa dia yg blogger dok heboh RV ni..hahahahaha. Dan rasanya sangat sedap!!! recommended to try again. kebetulan sampai di KL, so leh lah amik order. Kang tak pasal2 Hana kena delivery ke Melaka..huhuhu. Dan jan juga order choc ball cake...


Oh, Mak Fabuyong Ann sudah kembaliiiiii....I really like her!!!


Till then..bubai all

No comments:

Post a Comment