Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 12, 2011

Review Majlis

Firstly, berhabuk giler blog ini...hehehe, kes lupa diri dan maleh.. I selalu blog walking & hopping jek..hehe


Maaf entry tanpa pics, nanti akan upload. Lappy kesayangan sihat, cuma charger nye dimasukkan dalam hospital jap. Membuatkan semua keje ku tertangguh!


Alhamdulillah, insya Allah tahun ini bulan Oct, I akan mendapat adik ipar...I likeeee...


Review sekitar majlis pada 1 Mei, semuanya ok..wpun sirih tertinggal lah, APA??? sirih tertinggal..tuhlah, dah sampai baru JB baru lah teringat, sib baik ada tepak sirih & sirih..hehe. Apapun, majlis dah selamat dilaksanakan... Tak sbr lak nak gi kenduri kawen bln 10 ni..Hoping I boleh menguruskan badan sedikit...kikiki. Well, bila mak sendiri dah cakap I dah lebar, so kena lah accept I dah gemuk!!!!!


Haishhh....berdiet lah kita


Dan arituh hantaran utk kek, bukan lah I yang buat...of cos lah kan! budget reti ke nak buat? hehehe. I pun mengorder lah, dari Kak Su ni hah...Marble Cheese Brownie & fruit tart.
Memang marvelous and delicious..Yummy..harus lah repeat order kan. Hantar terus ke rumah I lagi....hikhik, tuh yang best. Caya lah k.su..


Ni kek nya, pic credit to K.Su..well, I lupe nak amik pics kek masa hari kejadian...hahahaha.
copy paste dari K.su...hehe..
 Oklah, itu je kot nak cite.. till then.

No comments:

Post a Comment