Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 12, 2011

Meh Tonton..

As Salam semua..


Jeng2..kita bercerita pasal Filem lak ya.. Last week, I sempat menonton Fast 5 sebanyak 2 KALI, i tell u!!! Sangat best dan superb!! Wajib tonton sebanyak mana yang anda suka...hahaha. I really ON with this film.. Dua budak botak bergaduh, action yang best, kereta masuk dalam sungai...wahhhhhhhh...best giler!!! thumbs up! Tak guna cite, korang gi tgk sendiri ek... stiap hari kat GSC tuh, full seat wpun hari keje, beb!!! Semua pics dri google.com kan ajeee...hehe



Ni memang best action waktu ni..mcm nak surfing!

dua budak botak nak gaduh
Dari action yang superb, kita beralih pada yang santai...


Dan satu filem dari Malaysia...iya itu CUN. Lakonan maya karin & remy ishak. Cite yang santai dan rileks...tak membebankan otak..wpun, ada kurang tambah tolak kat mana2..But, still JUST GO and Let's Have Fun & Enjoy!! I really recommended this movie... It's fun!!! All the actor & actress...semuanya berjaya membawa watak..Al Maklumlah, i bukanlah orang seni & filem...Tapi, I suka CUN ini..berjaya membuatkan gelak tawa dari mulut saya dan sedih kejap...tiada faktor LAMBAT dalam penceritaan...I Likeee. Baru lah paham nape judulnya CUN. Meh layan pics dari google.com. Tapi dah takde kat wayang kan...Astro First ada lah kot..hehe



adegan pujuk Manis...

Auwww....sensored! hahaha..
Maka, saya dengan ini mengajak anda menonton 2 filem yang telah diwawarkan tadi...
Go & Enjoy urself...Keje tension2, meh lah kita rileks & lega kan otak...JOmmmmmmmmm

No comments:

Post a Comment