Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 12, 2011

Meh Tonton..

As Salam semua..


Jeng2..kita bercerita pasal Filem lak ya.. Last week, I sempat menonton Fast 5 sebanyak 2 KALI, i tell u!!! Sangat best dan superb!! Wajib tonton sebanyak mana yang anda suka...hahaha. I really ON with this film.. Dua budak botak bergaduh, action yang best, kereta masuk dalam sungai...wahhhhhhhh...best giler!!! thumbs up! Tak guna cite, korang gi tgk sendiri ek... stiap hari kat GSC tuh, full seat wpun hari keje, beb!!! Semua pics dri google.com kan ajeee...hehe



Ni memang best action waktu ni..mcm nak surfing!

dua budak botak nak gaduh
Dari action yang superb, kita beralih pada yang santai...


Dan satu filem dari Malaysia...iya itu CUN. Lakonan maya karin & remy ishak. Cite yang santai dan rileks...tak membebankan otak..wpun, ada kurang tambah tolak kat mana2..But, still JUST GO and Let's Have Fun & Enjoy!! I really recommended this movie... It's fun!!! All the actor & actress...semuanya berjaya membawa watak..Al Maklumlah, i bukanlah orang seni & filem...Tapi, I suka CUN ini..berjaya membuatkan gelak tawa dari mulut saya dan sedih kejap...tiada faktor LAMBAT dalam penceritaan...I Likeee. Baru lah paham nape judulnya CUN. Meh layan pics dari google.com. Tapi dah takde kat wayang kan...Astro First ada lah kot..hehe



adegan pujuk Manis...

Auwww....sensored! hahaha..
Maka, saya dengan ini mengajak anda menonton 2 filem yang telah diwawarkan tadi...
Go & Enjoy urself...Keje tension2, meh lah kita rileks & lega kan otak...JOmmmmmmmmm

Review Majlis

Firstly, berhabuk giler blog ini...hehehe, kes lupa diri dan maleh.. I selalu blog walking & hopping jek..hehe


Maaf entry tanpa pics, nanti akan upload. Lappy kesayangan sihat, cuma charger nye dimasukkan dalam hospital jap. Membuatkan semua keje ku tertangguh!


Alhamdulillah, insya Allah tahun ini bulan Oct, I akan mendapat adik ipar...I likeeee...


Review sekitar majlis pada 1 Mei, semuanya ok..wpun sirih tertinggal lah, APA??? sirih tertinggal..tuhlah, dah sampai baru JB baru lah teringat, sib baik ada tepak sirih & sirih..hehe. Apapun, majlis dah selamat dilaksanakan... Tak sbr lak nak gi kenduri kawen bln 10 ni..Hoping I boleh menguruskan badan sedikit...kikiki. Well, bila mak sendiri dah cakap I dah lebar, so kena lah accept I dah gemuk!!!!!


Haishhh....berdiet lah kita


Dan arituh hantaran utk kek, bukan lah I yang buat...of cos lah kan! budget reti ke nak buat? hehehe. I pun mengorder lah, dari Kak Su ni hah...Marble Cheese Brownie & fruit tart.
Memang marvelous and delicious..Yummy..harus lah repeat order kan. Hantar terus ke rumah I lagi....hikhik, tuh yang best. Caya lah k.su..


Ni kek nya, pic credit to K.Su..well, I lupe nak amik pics kek masa hari kejadian...hahahaha.
copy paste dari K.su...hehe..
 Oklah, itu je kot nak cite.. till then.