Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

Sesuatu Yang Baru

As salam all.


Korang baca entry ini sure gelak kan diriku..hehe. Hahahaha, sesuatu yang baru?? Mcm bagus..tapi tak berapa baru pun. Biasalah, tertinggal gerabak kereta api...Jauh sungguh meninggalkan diri dengan teknologi2 yang diri sendiri maleh nak up-to-date dan amik tahu...boleh? Sebenonye, idak lah bagus fikiran mcm ni kan.. kena lah seiring dengan zaman, perkembangan ilmu penting............poyossssss.. kikikiki


Haa, apa yang baru dipelajari ialah klik sini di mana anda berminat buat frame sendiri dan lebih mudah...sila lah ke situ...Ini pun baru setelah membaca rakan blogger INI 


Jadinya, try and error lah dalam masa yang singkat sebab kepala dah pening..maka, hasilnya adalah ------------



haaaaaaa...sila lah gelak..lalalalalala, kami budak baru terkedek2 nak blaja..

No comments:

Post a Comment