Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Meh cuba

As salam


Ni lah, dikatakan orang IT tapi tak penah nak try dan cube..Eh, bukan sama je ke. 


Try = Cuba


hahaha...sengal tul.


apa lah yang dimengarutkan oh saya ini.. Ni nak habaq mai, sebelum ni tak penah try nak buat signature as image. So, dah sampai seru.. saya pun mencuba...Jeng2x


Meh kita try..Tak jadi, nanti kita buat lagi..Practice make perfecto...hehe







Hahahaha....jadi!!! tapi size page imej patutnya lagi kecik lahh...takpe, nanti kita adjust


p/s : Korang takyah gelak kan, budak tadika pun leh buat mcm ni kan...hihihihi


Ok, dah adjust..



No comments:

Post a Comment