Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 1, 2011

Aktiviti Hari Jumaat

As salam


Setelah mendapat skema dari Ketua Jabatan semalam, maka......
src : type je google.
Ini lah aktiviti I...menanda kertas yang menimbun...kikikiki. Sebab nak kena hantar markah. Adussss...pulunnnnnnnnnnnn


Dan keje lain juga menanti selepas menanda kertas... Keje yang dah lama tertangguh.
Keje yang mcm ni...
Memaang tak ditakdirkan untuk menjadi seorang akauntan, sebab tak pandai nak calculate belanjawan...hampehhh...Dulu masa sekolah, rajin gak depa bagi jadi Bendahari...Aisey, memang lembabbbsss lah jadi bendahari ni..sebab tak reti kira duit. Asik ade je yang missing, kena lah ganti dengan duit sendiri...aku pun tak tahu mana gi duit tu..Sib baik, dulu lepas SPM ada dapat offer Dip Perakaunan kat UiTM...Sibbbbbbbbbbb baikkkkkkkkkkkk, aku tak gi...Kang duit company masing tak balance je..kkikikikikiki.


Aktiviti kedua petanng ini adalah makan-makan sebab ada yang takmau kije lagi kat sini...hehehehe. Bukan ape, dah dapat offer lebih baik, of cos lah pergi.. Kalau I pun, pergi..selamat tinggallllll...
sumber : google
Lepas kije, jom kita gi pasar malam...menyinggah dan mencuci deria bau & rasa...


google.com
Sekian saya melaporkan...

No comments:

Post a Comment