Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 2, 2011

False Alarm lahhh

As Salam all


Dah masuk 2nd March 2011...adusss., cepatnye masa berlalu. rasa mcm baru je sambut 2011...well, biasalah masa tak menunggu kita dan I pun dah lama bangat tak hupdate dalam blog. Gara2 WiFi macam siput **** dan kejap ada kejap takde...serupa mcm takde jer lah, senang cite! Hampaaaaa.. Itu sebab lah lama benar tak hupdate...


Owhhh....mula2 hingat dapatlah mcm kat bawah ni, bile bestfren I yang tiap2 bulan tu tak sampai2...dah terlebih2 hari...dah 5 days.. 
google cari kan...cute kan?
TAPI...
bukan lah "poop" yaaa...
FALSE ALARM Laaaaa.....
akhirnya bestfren I datang juga menyinggah...adussss...Hampa & Sedeyyy lagi...

3 comments:

  1. sabar ya buk jan... ada masa n rezeki nya ia sampaiiiiiii...

    ReplyDelete
  2. tuhlah..maka marilah kita berhoneymadu lagi, di water homes..haha

    ReplyDelete
  3. takpe jan..jangan menyerah kalah..cuba lagi..caiyokkkkk

    ReplyDelete