Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

Opsss... Totally Forgot

As Salam all


Haa, forgot what? forgot that I have a blog to be updated! hahahaha.. Sori lah, dengan ketiadaan wifi dan internet dan buzy bee lately, so malas bangat nak update...Nak update kt ghumah, dah lewat, baik tidooo...zzzzz... aci tak? hhehe


Ok, I bundle up semua peristiwa yang berlaku...


Last week gi kat PSP (pakar sakit puan lahh)... To check if I have problem ke, sebab dah lebih setahun kawin, tapi takde rezeki.. As a result, after that paid the consultant RM95..husband lah bayar kan. kikiki. Doc cakap I ok, semuanya looking good. Rahim ok, semua ok...TAPIIIII, I kena turunkan berat!!! So, terpaksa lah I ber start dieting...Satu mende yang susah nak buat...kikiki.. Nafsu makan besarrrrrr...


Then, hari ni ada pelancaran 5S...ahhh, what ever, malas nak tulih. Nanti Jan update lagi.. Sekian.


Esok ada Sambutan Maulidur Rasul kat tempat keje..Pergi tak? Of coz lah pegi, dah I yang terhegeh2 bagi arahan suh budak2 pegi takkan I tak pegi...Kang kena mambu...


Oklah  bubai.


Nanti nak post lain lak..

2 comments:

  1. jann..it doesnt matter we gemok or kurus..rezeki Allah beri x tetntu masa..tentu ada hikmah sisebaliknya..maybe Allah beri korang masa utk serasikan kan diri masing2 sebelum dpt rezeki baru..ehehhe..bukan senang nak kelek budak..ekekeke

    pape pon, aku sajes ko slalu mkn vitamin asid folic..then mkn makanan yg menggalakkan kesuburan..such as, taugeh, buah2an, sayuran2..tak semestinya kena kurus bebetul..eheheh since dokter pon kata korang takde masalah..cuma maybe masa lom tiba.. tarikh subur pon kena alert yek..all the best jan..tak sabar nak tgk anak ko ngan lizot plak hehehe

    ReplyDelete
  2. salam zam..

    tuhlh, nak bagi serasi dulu...kang gaduh sape nak jaga budak kecik..hahaha...

    baiklah, aku cuba utk nasihat hang. tengkiu..lizot pun lama takde khabar, nanti aku sms dia...hehe

    ReplyDelete