Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 10, 2011

Campur-Campur

salam all.


apabila topiknya adalah bercampur aduk, maksudnya tiada topik khusus...hehe. So kita mulakan..


Yeahhh... best akhirnya ada gak rakan blogger yang I betul2 kenal dari zaman univ lagi.. baru hari ini dapat tgk dan sedia maklum dia ada blog...hehehe.. Dia yang aku maksudkan adalah my BFF masa univ dulu...jeng2 jom kenalkan....
Pn Idawati..atau Ida
Ni alamat blog beliau...http://airieda-saad.blogspot.com/


Dan tadi ada contact ex-housemate/ex-officemate, Syima yang sihat sejahtera di terengganu sana, dia ada gak blog...hehehe, sukeeeee.. meh klik sini. Siapa syima ni? Nah tengok sendiri..hehe
Syima & Faiz..one year ago
Second, semalam en.suami tunjuk skill...masak mee goreng mamak cara dia..well, it was delicious I told u...hehehe. Part masak en.suami memang suka, tpi part sedia bahan dia malas..So, it is the opposite for me...Maka, betullah jodoh kami kan...hahahaha...apakahhhh....layannn, meh tepek picture sket...
Mee goreng..seafood
Third, my e-friend iaitu Ann mempunyai khabar berita...She is going to be MOMMY this year..Ohhh, sangat2 good news bagi Ash dan Ann. Alhamdulillah, rezeki Tuhan bagi.. Tak sabar membaca celoteh ann bila preggy ni lak.. I am so happy for her & pray that I also can follow her step to be mommy, but God only know when is the rite time..hukhuk.. 


We have not meet yet, but I kadang2 jadi silent reader dan comment pada post beliau..dan I am also accepted in her fesbuk...dan yang amazing dan I sgt2 suka kawan dengan Ann adalah She appreciated every comment daripada sesiapa..dan cuba membalas..and she remember my nick name wpun my fesbuk tunjuk nama 'afzan mus'...ohhh, Ann you are the best lahh... I wish I can meet her live and nak peluk2 dia...hahahahaha...eh2x, ter over lak...hhihihihi..


Oklah, itu je post pelbagai hari ni...
Till then

2 comments:

  1. Salam Pn Jan...anyway thanx coz letak intro pasal kite...huh touching i u....thanx gak coz promote my blog...hope we'll keep in touch...Luv u my dear BFF...

    ReplyDelete
  2. Ida...huhuhu...promosi lah sket, tapi blog aku pun masih baby gak...sama2 kita..

    ReplyDelete