Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 11, 2011

Sudah Berhabukkk

huhuhuhu...lamanye tak jenguk sini... Disebabkan kemalasan menghupdet blog ini, tapi kerajinan memasuki dan follow blog yang lain...huhu. Nak tahu tak? dlm bookmark I, semuanya blog kepunyaan blogger yang nak kawen, dah kawen....hihihihi, takde kije kan! Ishhh, mana mungkin takde kije...banyak je keje..tapi vitamin M banyakkkkkkk.....keh3x


Apa yang baru? dah tahun 2011..maksudnya, nextweek genap setahun perkahwinan..kejapnye ek. Kami masih berdua...Belum ada rezeki lagi. My friend, Deqna nak bersalin dah lagi 4 minggu. Dan my other friend, Elida dah preggy 7 weeks selepas 5 bulan kawen. Ermmm, rezeki orang lain dulu lah, baru lah rezeki aku!


ANDDDD, akhirnya umah kami dah ada KATIL...hahahaha, kawen dah setahun baru lah dapat set katil...sedey tak? kikikiki. Sebelum ni tido atas toto jek...huhuhuhu. Dan dah ada meja makan wpun ada 4 kerusi..at least itu jek lah yang mampu. Sedey lah pulak ghasenye...


DAAANNNN, I dinaikkan pangkat! wahhhh, dahsyat nye kan! Perghhh, tak sukeeee!!!! Sebab takde choice lain, maka nama saya lah yang naik! :PPPPP


Ini hupdate marathon tanpa picturess...hehehe, memandangkan opis ku sudah bertukar ke atas, Internet berkabel takde di sini...Yang ada, Wifi yang sayup2..kdg2 ok, kdg2 tak..so, nak upload pics kena timing yang betul, signal yang banayk....keh3x...


Lagiiii, apa ek...Lupa sudahhhh


Our anniversary nak celebrate kat PD...Legend Water Chalet...kuikuikui....Tak penah2 ornag gi honeymood selepas ONe year berkawen....Maka, I lah orang itu.. Sian kami, baru lah nak berhoneymadu...opssss...


Oklah, till then..

No comments:

Post a Comment