Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 20, 2011

Musim Sakit

Salam all

Masa ini ramai sungguh orang beratur-atur gi Klinik.. Sebab sekarang musim sakit, antara sakit adalah pakej lah 3 sakit sekali....Demam, Batuk, Selsema..

pic credit : google..tengkiuuu
Ini termasuklah individu2 dalam opis ni.. dan juga en.suami. Kikikiki, dia pun sekali lahhh.. Tapi yang perasan lah, en.suami ni bila sakit memang seyes sakit... badan jek besar, tapi bila sakit...layuuu je..sedeyyy je muka... Flattttt! hehehehe...opsss, terngumpat lak..sowi lah abang ek...kikikiki.

Agaknye memang lelaki macam tuh lah...lelaki bila sakit, memang tak tahan. Bayangkan lah klu depa yang preggy dan bersalin???? sure doctor yang menyambut, nurse yang ada kena maki dan tendang...hahahahahaha..

Oklah, takat tuh jek...Cite lain kali. Bye

No comments:

Post a Comment