Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

Khurafat : From My View,

Salam all.

Mula2 nak bgtahu dok syok2 semalam kat umah menghupdate blog ku..tetiba charger lappy ku buat hal dan langsung terpadam!!! Tensennnnn makkk!!! Restart button takleh gak...banyak kali try... Last2 give up....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... dengan keciwa...

Ni, hupdate blog kat opis menggunakan lappy kawan sebelah..."Tumpang guna ek, kak.." huhuhu. Ok, bila menumpang, so takleh lelama...kikikik...Kita teruskannn dengan pantas.

Ari sabtu lepas, akhirnya setelah beberapa kali en.suami mengajak tgk cite Khufarat, maka terbuka lah hati dan jalan ku untuk menonton.. Bukan ape, cite hantu ni memang bukanlah FAV pun...huhuhu..membazir klu bawak I tgk cite antu... Most of the stories I akan menutup pandangan dengan beg sandang lah, dengan tangan lah....kikiki, dasar penakut memang mcm tuh.. So dengan cite khurafat ni ponnn sameeeeee...kikikiki... Puas lah en.suami mengelak I dari menyorok di sebalik beg...hahahahaha... Gagah jua ku menarik beg lantas tutup muka....kikikiki.
Tq, google.com
Maka, hasilnya en.suami yang excited untk menonton bagi 2star from 5star...dia kecewaaaa... huhuhu. Alah, dah hagak dah si Shamsul tuh punca segalanya...Takleh cite lebey2 lahh...Gi tgk, dan buat penilaian sendiri... Yang leh I kata, memang so-so jek.. Wpun, I tutup mata okkk... Kira tak tonton pun takpeee...hahaha, tunggu je kat Astro first...hahaha. 

Personally, both of us suka lagi cite di bawah ni...
tq lagi en.google.com
 Tapi, semuanya atas penilaian masing2.....

Sekian, melaporkan dari GSC, Dataran Pahlawan...







No comments:

Post a Comment