Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 6, 2010

Note Generator


Teddy Gram Note Generator

Weekend Makan Nasi Minyak

Salam..


On 4th-5th Dec...dua hari takyah masak..ekekeke..sebabnye gi makan nasi minyak kat kawasan yang sama.. dan saya & en. somi datang semasa pengantin sampai..baik punye timinggg..ekeke


4th - Gi umah azuan..adik pompuan dia kawen..
5th - Gi umah en.nasri (guard)..dia yang kawen..


Tapi malangnye takde pic.. tak sempat snap. Umah azuan, hujan..Umah e.nasri, ramainye photographer dan orng..maleh nak menyempit..


Layannn...bubai

Friday, December 3, 2010

mode : Sedey Yang Berturut2..


sedeyyy dan hancur hatiku...nak buat mcmana, sudah bukan suratan & rezeki utk ku...Wuarghhhh... hancusss.. wpun tahu susah nak dapat, dan I pun tak confident dengan soklan2 yang mencabar tahap IQ yang tak seberapa ni.. sikit harapan sure ada dalam diri...TAPIIII.. 


"Dukacita dimaklumkan bahawa anda gagal"


Nangis aku baca statement di atas...hancusss...


ditambah pula tiada rezeki lagi untuk menambah famili members..Nak dekat setahun dah berdua... nampaknye honeymadu lagi lah...hukhuk


ditambah pula ilangnya my BFF sorang ni..Entah kenapa tetiba beliau menjauhkan diri seolah2 I ada buat salah.. Puas I sms, berfb..takde pulak balasan beliau..menambahkan kesedeyan dalam hati...Semalam discuss pasal mende ni ngan en.somi, I menagis mengenangkan beliau...


Maka, dengan ketiga2 keadaan yang mendukacitakan itu membuatkan I lagi sedeyyy....wuarghhhhh...


takmo cite lagi..:((

Apa Topik Ek..

Sabtu lepas, I went for a wedding. My ex-roomate masa matrix, Pn Norazliza Karim di bukit piatu.. Akhirnya setelah 8 tahun tak jumpa..kami berjumpa juga.... Yeahahhh... Tapi beliau dah pesan, pic jgn letak kat fesbuk...huhuhu.. Tapi tak ckp lak, takleh letak kat blog...hahahaha.. Jeng2x..(aura devil)


the Banting
So, presenting Pn Liza Karim..... Klau lah liza tahu, mampus I..hahahaha.. Sorilah beb, kawin ni kena wawarkan..hehe.. Sorilah, kualiti camera henpon ni cap ayam wpun 5mp..


Pn. Liza 
the Pelamin








Me (pucatnyee) & the bride
sekian, melaporkan...