Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

Sukeeee & Setelah hampir setahun, barulahhh...

Saya sangat suka membaca blog berkenaan wedding...huhuu...memang suka tgk pic orang kawen...mcm2 posing..mcm2 cite..Antara yang I suke baca adalah http://ashannweddinggallery.blogspot.com Yang mana I akan baca setiap hari dan komen kat blog Ann..Teringin nak kenal ann dan gi wedding belah lelaki Ahad ni...tapiiiiiiiiiiiiiii..tak bleyyyyy....frust sgt... I kan silent reader & big FAN Ann...huhu..Suke sebab cara dia tulih, cara dia bercite....mAsyukkkkk dan I like very much.... Ann yang comey, kan2x..keh2x... dia pun tak kenal I... Tapi I always introduce myself bila fesbuking & blogging...hehe...Dan suke sgt tgk blog2 lain yang bride to be...dan cite afterlife kawen...canteksss sgt depa...Ahhhhhh....terpegun jap..Dan I jugak suka membaca blog yang takde kaitan dengan WEDDING, tapi dengan life depa.... Kadang2 leh release tension dan mendapat ilmu...bagus2x....


Setelah hampir setahun, lantaklah dah BASI pun..haha..Untuk suka2, I letak pic kawen  I sukeeeee...(tp tak tahu lah klu ada yng tak suke sila abaikan..sekian)
Gediks time lepas nikah...sorii..hukhuk




after selesai ijab & kabul...

Pose dulu sebelum menanti putera datang
Potong Kek Buah jekk..kredit to my aunt..

sebelum pantin lelaki datang...kena bayar tol dulu..hahaha

Sekian....p/s ; hari ni je memang I takde kije...banyak gile POSTING yang dibuat....layannnnnn...hikihikihik

No comments:

Post a Comment