Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

My Latest Obsession

Tu diaaa...latest obsession. Ni semua gara2 pengaruh yang kuat dan semangat yang jitu dua insan yang tersayang I ni..iaitu En. Suami dan Cun Lin... Gara-gara mereka, I pun terikut sama ter'obses' ngan mende ni...


Apakah mende itu? Jeng2x....ANIME  lahhhhh....depa kan hantu anime... Ceh..tak yah cite lebey2... Tgk di bawah :
Introducing......The Main Character..(fr left : Natsu, Graysan,  Erza, Lucy.& kucing nama Happy)

Cite yang memang merilekskan minda dan leh gelak sorang.
 So, thanks to En. Suami yang rajin mendownload dan Cik Fairus yang support I dari belakang...hahahaha

2 comments:

  1. wah, gelem jap i kat blog u..neeway i luv u too kak ijan...tgk anime adalah my HOBBY coz sometime kita tgk anime ni release all d tension..ahaha..after dis u tgk plak naruto+ bleach...my TOP feveret anime...

    ReplyDelete
  2. lin : huhuhu..pasni di recommend untuk menonton One Piece..hahaha

    ReplyDelete