Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

Catatan Yang Takde Topik Khusus..

Salam all..


Dah masuk bulan nov nih...uish kejap je masa berlalu kan...tup2 leh dah 2011...DAN dah setahun kawen...Oh my.... Mcm tak sangka ya.. Sekarang ni, kat opis tengah relax, sebab semua keje dah settle..tapi by the end of this month akan mula buzy menanda kertas yang bikin kepala pusing punyeee lahhh..tak tipu u!!! Harap sgt everything is going as plan.


Wuarghh...di sini mahu mengadu kesedeyhan hati... Our bulan madu tak jadi dah gi GH!!! Takpelah, takde rezeki nak panjat gunung tu..lagipun sekarang musim tengkujuh kan..(ecehecehh..pujuk hati sendiri lah..). Lagipun bulan ni mahu servicing itu kenderaan dua pintu.. Cepat gile kan KM berjalan...hahahaha, mana tak nye banyak melahu2 dan berjimba2...kuang3x..sendiri mahu ingatlah...hehehe.


Happy Deepavali on this Friday, pada sesiapa yang menyambutnya.. Dan cuti bagi I!!! hahahaha, tapi mcm tak cuti sebab kena gi sepupu en.somi bernikah on that day. Dan hari sabtu kena keje pagi2...nasiblah..


Bilaaaaa lahhhhh nak gi cuti2 malaysiaaaaa!!!!!!!!. Kan besh klu banyak duit, dan masa..akan ku pergi bercuti sesuka hati....opsss, bukan 'aku' tapi 'kami'...wakakaka..(lupa diri jap..)


p/s : I sangat suke rambut dan wajah baru en.somi saya...hehehe 


Ok, till then..


Bubai...





No comments:

Post a Comment