Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

Sukeeee & Setelah hampir setahun, barulahhh...

Saya sangat suka membaca blog berkenaan wedding...huhuu...memang suka tgk pic orang kawen...mcm2 posing..mcm2 cite..Antara yang I suke baca adalah http://ashannweddinggallery.blogspot.com Yang mana I akan baca setiap hari dan komen kat blog Ann..Teringin nak kenal ann dan gi wedding belah lelaki Ahad ni...tapiiiiiiiiiiiiiii..tak bleyyyyy....frust sgt... I kan silent reader & big FAN Ann...huhu..Suke sebab cara dia tulih, cara dia bercite....mAsyukkkkk dan I like very much.... Ann yang comey, kan2x..keh2x... dia pun tak kenal I... Tapi I always introduce myself bila fesbuking & blogging...hehe...Dan suke sgt tgk blog2 lain yang bride to be...dan cite afterlife kawen...canteksss sgt depa...Ahhhhhh....terpegun jap..Dan I jugak suka membaca blog yang takde kaitan dengan WEDDING, tapi dengan life depa.... Kadang2 leh release tension dan mendapat ilmu...bagus2x....


Setelah hampir setahun, lantaklah dah BASI pun..haha..Untuk suka2, I letak pic kawen  I sukeeeee...(tp tak tahu lah klu ada yng tak suke sila abaikan..sekian)
Gediks time lepas nikah...sorii..hukhuk




after selesai ijab & kabul...

Pose dulu sebelum menanti putera datang
Potong Kek Buah jekk..kredit to my aunt..

sebelum pantin lelaki datang...kena bayar tol dulu..hahaha

Sekian....p/s ; hari ni je memang I takde kije...banyak gile POSTING yang dibuat....layannnnnn...hikihikihik

My Latest Obsession

Tu diaaa...latest obsession. Ni semua gara2 pengaruh yang kuat dan semangat yang jitu dua insan yang tersayang I ni..iaitu En. Suami dan Cun Lin... Gara-gara mereka, I pun terikut sama ter'obses' ngan mende ni...


Apakah mende itu? Jeng2x....ANIME  lahhhhh....depa kan hantu anime... Ceh..tak yah cite lebey2... Tgk di bawah :
Introducing......The Main Character..(fr left : Natsu, Graysan,  Erza, Lucy.& kucing nama Happy)

Cite yang memang merilekskan minda dan leh gelak sorang.
 So, thanks to En. Suami yang rajin mendownload dan Cik Fairus yang support I dari belakang...hahahaha

New Blog & New Picture & 2nd Car

Salam all..


Hari ini kita menambah satu lagi link kat blog...iaitu blog kawan I, Hairani..-----> www.hijjaz08.blogspot.com


Dan kosong lak blog ni takde picture yang mantap2...hehehe... Meh lah kita letak Sekeping dulu...sementara berdua dan berhoney madu ni...huhu..(malu lah I...kikiki)


 SATU-SATU nya pic Raya Pertama kami as wife & husband

Second car? Just thinking to have a second car (KERETA MAMPU MILIK lahhh) as the first car is ONLY 2 doors AND that is Annoying..(masa beli, taklak pikir...padan muka kat ko, Jan..hahaha)


...and kete ni sure lah hubby punya, tapi I yang drive seperti diri ku punya kereta!!! hahahaha...Harta suami adalah milik ku... harta ku adalah milik ku SAHAJA...aci tak? hahahahaha...kijaaaaaaammmmm...idak lah sekejam itu...keh3x... Below are the choices : 
Myvi 1.3 sx


Saga BLM 1.3 

Tuesday, November 9, 2010

Lalang

EMOSI KU MACAM LALANG....TOLONG2x....kejap gembira, kejap marah...kejap nangis...kejap geram sgt..kejap kecik ati..kejap terasa....GILOSSSS!!
 atau JIWA kacau....uwaaaaaaaaaaaaaaaa

Hanginnnn

Arghhhh..bikin panas ini hati....Sgt menahan marah dalam hati, sampai I mengalirkan air mata...Takmau nangis di meja, I lari gi toi....istighfar banyak2...dah banyak!!! 


Isu hangin? wahhh...mengingatkan balik org perabot yang nak datang tapi tak call dulu...Dan i masih bekerja! Call lah dulu weii...nak datang! Huishhhhh.....pastu nak marah2 orang lak...U dan tokey u yang miscommunication, nak salahkan gue!!!...uweksssssssssssssssssss

hampeh ayam brand!

Wednesday, November 3, 2010

Hmmm

I really hoping/pray for the 'rezeki' coming to me.. 
There are 2 things I really hopes..
(deep inside I really want it..but, outside I pretend not to show it obviously..huhu)

Transformation.. from 2 person, to be 3 person..
                          from this field work, to another field work..

Moh lah kita menjana Transformasi...1Malaysia!!!!!...caiyokkk...huhu

Catatan Yang Takde Topik Khusus..

Salam all..


Dah masuk bulan nov nih...uish kejap je masa berlalu kan...tup2 leh dah 2011...DAN dah setahun kawen...Oh my.... Mcm tak sangka ya.. Sekarang ni, kat opis tengah relax, sebab semua keje dah settle..tapi by the end of this month akan mula buzy menanda kertas yang bikin kepala pusing punyeee lahhh..tak tipu u!!! Harap sgt everything is going as plan.


Wuarghh...di sini mahu mengadu kesedeyhan hati... Our bulan madu tak jadi dah gi GH!!! Takpelah, takde rezeki nak panjat gunung tu..lagipun sekarang musim tengkujuh kan..(ecehecehh..pujuk hati sendiri lah..). Lagipun bulan ni mahu servicing itu kenderaan dua pintu.. Cepat gile kan KM berjalan...hahahaha, mana tak nye banyak melahu2 dan berjimba2...kuang3x..sendiri mahu ingatlah...hehehe.


Happy Deepavali on this Friday, pada sesiapa yang menyambutnya.. Dan cuti bagi I!!! hahahaha, tapi mcm tak cuti sebab kena gi sepupu en.somi bernikah on that day. Dan hari sabtu kena keje pagi2...nasiblah..


Bilaaaaa lahhhhh nak gi cuti2 malaysiaaaaa!!!!!!!!. Kan besh klu banyak duit, dan masa..akan ku pergi bercuti sesuka hati....opsss, bukan 'aku' tapi 'kami'...wakakaka..(lupa diri jap..)


p/s : I sangat suke rambut dan wajah baru en.somi saya...hehehe 


Ok, till then..


Bubai...