Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 12, 2010

Ya Ampunnnnn

salam all..

Ya Ampunnnn.... My previous blog yang dah lama giler I buat dari 2005 (wlupun blog ini takde follower dan sesape yang ikut..), dah di delete kan gara2 ada element yang best tak dapat di display kat blog...hahaha...seyes devil tol! Sape yang delete dan tetiba rasa mcm menyesal? Sayaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Wuarghhhh...Segala curahan perasaan I dah takde copy! Terpaksalah memulakan yang baru dan tetiba rasa mcam HALAMAK...tak gheti nya buat mende alah nih....Padan muka I...keh2x..

Maka, lahirlah blog yang nama tak glamer ni. Maka di sini lah I akan tuliskan curahan perasaan..kah2x, harap2 I rajin lah nak update!

Bubai...till then

No comments:

Post a Comment