Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 12, 2010

This is Me...

Salam all

Ala2x, dah lama dah nih...dah hampir 10 bulan ber ijab dan kabul..dan kami masih berdua..sedeyyy... Harap ada rezki yang Tuhan nak bagi pada kami berdua...insya Allah.. Kami pun masih dalam fasa menyesuaikan diri dan kenal ego dan perangai masing2...ada yang sakit hati..ada yang geram..ada yang majuk..(saya lah tuh)..alalalala, banyak dosa kat en.suami...keh3x...

Wedding Part :


Pernikahan saya di jalankan di teratak ibunda pada 15Januari2010, lepas Asar.. Dan persandingan pada 16Januari 2010..
Ok, I nak memperkenalkan semua (not semua lah...) yang berada di keliling I...dari my wedding until now.. Maka, tataplah wahai readers...:D.. First, we go to the wedding part (yang tak berapa gorgeous dan chanteks pun..kikikiki)
Ini adalah katil pilihan mak & mak andak..hehe

Sebelum nikah 15012010, pretending not neves

Pelamin anganku yang tak berapa idaman, huh!

My famili terchinta, Kakak, Abang dan Adik & Mom

Satu2 pic yang en.suami hensem..haha

Bertandang...tgk tuh en.somi...uwekss..hehe

Paling cun pic bertandang


Sekian...nanti I post lagi...jeng2x..till then


Bubai..all

No comments:

Post a Comment