Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 13, 2010

Honeymoon

Salam All..


hullooo... topik di atas, sudahkah anda melaluinya? jeng3x...Klu tanya I, I belum penah gi honeymoon lagi..tak caya? hehehe...Dah lebih 10 bulan kawen beb..akhirnya kami akan MERANCANG..baru perancangan, jadi ke tak, well...tak tahu... Ni je lah masa yang ada untuk gi honeymoon... Honeymoon ke? hehehe.. Selama kawen ni, memang selalu gak gi jenjalan..cthnye gi Cherating & terengganu Tapi dengan BIL & family dan MIL..hehe..siap tido sebilik ngan MIL tau...kwang2x... Pastu gi Cameron dengan my family... dok satu apartment kat Brinchang.. So, kami berdua ni takpenah gi vacation atau tido hotel berdua lagi...klaka kan? Maklumlah ke bz an kami mengatasi segalanya..hahahaha.. Bz ke? hehe, dan nak berjalan ni ongkos nya perlu tebal yaaa...yezaaaa... itu lah antara masalah dan sebab munasabat tak gi lah honeymoon..hehehe. So, bila en.suami ajak gi HM ni, maka saya pun gumbira lahhh...yeahhhh gi jenjalan! Yepiiiii


Sebenonye nak gi jenjalan dan main2 kat ini tempat ------> Genting Highland <------- I sgt suke naik rides yaa....huhu.. Last time pegi ngan kawan I, Sarah & Her friend...I naik semua mende!!! hahaha, even mak Sarah pun terkejut I leh naik semua mende2 itu wpun baru 1st tyme!!!!


Hehe, saya memang sukeeeeee.... So, apa cite HM (honeymoon) korang?


Oklah, nanti sambung balik...


Bubai all

No comments:

Post a Comment